رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران:
نیاز سنجی جامعه برای پذیرش در رشته‌های پزشکی بسیار مهم است
دکتر علی جعفریان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پیشنهاداتی با وزارت علوم داشته‌ایم که بعضی از رشته‌های زیر مجموعه پزشکی را که بازار کار کمی دارند، حذف کنند و یا تعدیل در ظرفیت ورودیشان ایجاد گردد. 

وی گفت: در حرفه پزشکی باید نیروهای متخصص تربیت شود که نیاز روز جامعه است چرا که تربیت هر دانشجو در حیطه پزشکی، بسیار پر هزینه است و همچنین بدون بازار کار، در واقع به نوعی اتلاف منابع را خواهیم داشت. 

دکتر جعفریان افزود: نیاز سنجی مهم‌ترین شاخصه در جذب و پذیرش دانشجو در رشته‌های پزشکی و زیر مجموعه‌های آن است، ضروری است که در ابتدا نیاز به نیرو تعیین و تنظیم گردد و با توجه به آن دانشجو جذب گردد، ضمن اینکه نیاز جدی و ضروری جامعه پزشکی، کمبود نیروی پرستاران و لازم است که آموزش پرستاری را افزایش دهیم. 




انتهای پیام/