24 ساعت گذشته؛
کشف 486 کیلوگرم تریاک در فارس
به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران، به نقل از حوزه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس، سردار احمدعلی گودرزی اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان آباده مطلع شدند قاچاقچیان قصد دارند محموله‌ای از مواد مخدر را با دو خودرو انتقال دهند.

وی ادامه داد: بلافاصله مأموران به محور آباده – اصفهان اعزام شدند و با توقیف یک خودرو سمند در بازرسی از آن 208 کیلوگرم تریاک را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان فارس افزود: در این مورد سه متهم دستگیر و یک خودرو پژو 405 که به‌عنوان اسکورت محموله مواد مخدر عمل می‌کرد، توقیف شد.

گودرزی از انجام یک عملیات دیگر در نی‌ریز خبر داد و افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان مطلع شدند افرادی قصد ورود یک محموله مواد مخدر از استان‌های جنوبی به این شهرستان را دارند.

وی ادامه داد: موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار قرارگرفته و پس از انجام مراقبت‌های لازم مأموران دریافتند محموله به یک منزل در یکی از روستاهای شهرستان انتقال و در آنجا دپو شده است.

رئیس پلیس فارس با بیان اینکه بلافاصله ضمن هماهنگی مقام قضائی از منزل موردنظر که خالی از سکنه بود، بازرسی و در نتیجه 241 کیلوگرم تریاک کشف شد افزود: تحقیقات پلیس برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان ادامه دارد.

گودرزی از کشف 37 کیلو و 900 گرم تریاک در شهرستان لارستان خبر داد و گفت: این مقدار مواد نیز در بازرسی از یک موتورسیکلت کشف و در این مورد سه متهم دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی استان فارس قرار دارد، از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات خود پیرامون این موضوع را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/م