ملی پوشان تکواندو همچنان بدون تیم
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ دور برگشت رقابت های لیگ برتر تکواندو 26 دی در شاهرود افتتاح می شود.

در فاصله چهار روز مانده به آغاز این رقابت ها هنوز ملی پوشان بدون تیم نتوانسته اند برای خود تیمی را دست و پا کنند.

پیشنهادات پایین مالی برای ملی پوشان برتر تکواندو نسبت به سال های گذشته و وجود برخی دلالی ها در لیگ برتر باعث شده تا برخی تکواندوکاران ملی پوش تمرین در اردوهای ملی را ترجیح داده و قید مسابقه در لیگ برتر را بزنند.

محمد باقری معتمد، علیرضا نصرآزادانی، مهدی خدابخشی، فرزاد عبدالهی و مسعود حجی زواره از جمله ملی پوشان بیرون مانده لیگ برتر تکواندو امسال هستند.

محمد کرمی رییس سازمان لیگ فدراسیون تکواندو در این باره می گوید: تا این لحظه ملی پوشان بیرون مانده لیگ با تیمی به توافق نرسیده اند که قراردادشان در سازمان لیگ به ثبت برسد و بازیکن خاصی جابه جا نشده است.

وی افزود: فعلا زمان برای نقل و انتقالات لیگ برتر تا روز آغاز دور برگشت رقابت ها وجود دارد.

انتهای پیام/