کد خبر: ۵۱۱۴۱۳۷
 		         تاریخ: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۹
                     مروری بر داستانهای باورنکردنی تاریخ فوتبال جهان(1)/
     حذف دراماتیک ایتالیا توسط کرهجنوبی در جام جهانی 2002+ تصاویر
              در تاریخ 18 ژوئن 2002 یک شگفتی در تاریخ فوتبال جهان وجام جهانی خلق شد جایی که ایتالیای مغرور به سرمربیگری "جووانی تراپاتوی" با وجود گلی که "کریستین ویری" آنها را 89 دقیقه پیروز بازی یک هشتم نهایی معرفی میکرد توسط طوفان زرد کره جنوبی نابود و حذف شد.
          به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، در حالیکه ایتالیا با گل "کریستین ویری" مهاجم سابق لاتزیو و اینترمیلان در دقیقه 18 از کره جنوبی میزبان در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2002 پیش افتاده بود اما در دقیقه 88 اشتباه پانوچی مدافع ناکارآمد آتزوریها کار دست آنها داد تا "کی هیون" گل تساوی کره ایها را بزند و کار به وقت اضافه برسد. 
اما این بار نوبت یک بازیکن دیگر از آاس رم یعنی"فرانچسکو توتی" بود تا با اخراجش باز هم به ضرر ایتالیایی ها کار کند و "آن جوان هونگ" جوان با ضربه سر زیبا و باز هم روی اشتباه "پانوچی" اشک ایتالیاییها در آورد و کره جنوبی ایتالیا را به زانو در آورد.
انتهای پیام./.