مهم ترین و فوق العاده ترین غذای مغز را بشناسید
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، 15 درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است. یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8 درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.

بررسی ها نشان می دهند مصرف گردو از بروز تومور مغزی پیشگیری می کند و نقش مهمی در آرامش روان و سلامت ذهن و روان ما دارد.

با مصرف 4 الی 5 عدد گردو علاوه بر تقویت سیستم مغزی می توان به سلامت قلب و عروق به ویژه در سالمندان کمک کرد.

کودکان نیز با مصرف تعداد مشخصی گردو روزانه می توانند موجب افزایش هوش و خلاقیت شوند و به رشد سریع مغز خود کمک کنند.

انتهای پیام/