آدامس‌های قند‌دار احتمال پوسیدگی دندان را دو برابر افزایش می‌دهند
مهیار‌ قیوم‌‌آبادی، دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: قند‌ها تأثیرات زیادی بر روی دندان برجای می‌گذارند که این موضوع در افرادی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت نمی‌دهند، بسیار قابل ملاحظه‌تر است.

وی با اشاره به برخی از عادات نادرست غذایی که روند خرابی دندان‌ها را تسریع کرده و موجب آسیب جدی دندان می‌شود، تأکید کرد: یکی از عادات‌ نادرست استفاده از آدامس‌های قند‌دار در بین وعده‌های غذایی است که این موضوع می‌تواند احتمال پوسیدگی دندان‌ها را تا دو برابر افزایش می‌دهد.

قیوم‌آبادی اظهار داشت: اگر غذاهای حاوی نشاسته مانند بیسکویت نیز به میزان زیاد مصرف و در دهان باقی بماند، ممکن است تحت تأثیر عمل آنزیم‌های تجزیه کننده نشاسته به قند قرار گیرد.

وی گفت: اگر روند تجزیه نشاسته به قند تسریع شود، در آن صورت باکتری‌های موجود در دهان از قند‌های به وجود آمده اسید تولید کرده و این اسید‌ها موجب آسیب مینا و ساختار زیرین دندان و در نتیجه پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند.



انتهای پیام/