یکی از عادات نادرست استفاده از آدامسهای قنددار در بین وعدههای غذایی است که این موضوع میتواند احتمال پوسیدگی دندانها را تا دو برابر افزایش دهد.

مهیار قیومآبادی، دندانپزشک در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: قندها تأثیرات زیادی بر روی دندان برجای میگذارند که این موضوع در افرادی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت نمیدهند، بسیار قابل ملاحظهتر است.
وی با اشاره به برخی از عادات نادرست غذایی که روند خرابی دندانها را تسریع کرده و موجب آسیب جدی دندان میشود، تأکید کرد: یکی از عادات نادرست استفاده از آدامسهای قنددار در بین وعدههای غذایی است که این موضوع میتواند احتمال پوسیدگی دندانها را تا دو برابر افزایش میدهد.
قیومآبادی اظهار داشت: اگر غذاهای حاوی نشاسته مانند بیسکویت نیز به میزان زیاد مصرف و در دهان باقی بماند، ممکن است تحت تأثیر عمل آنزیمهای تجزیه کننده نشاسته به قند قرار گیرد.
وی گفت: اگر روند تجزیه نشاسته به قند تسریع شود، در آن صورت باکتریهای موجود در دهان از قندهای به وجود آمده اسید تولید کرده و این اسیدها موجب آسیب مینا و ساختار زیرین دندان و در نتیجه پوسیدگی دندانها میشوند.
انتهای پیام/