مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد
انتخاب زنجان به عنوان استان پایلوت طرح کاهش نمک نان
دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه مردم بیشترین نمک دریافتی روزانه خود را از نان دریافت می‌کنند گفت: برای کاهش میزان نمک در نان‌ها با اتحادیه نانوایان جلسات متفاوتی داشتیم که در ‌‌نهایت قرار شد طرح کاهش میزان نمک و بهبود کیفیت نان به صورت پایلوت در استان زنجان آغاز شود که تا پایان سال اجرایی شود. 

وی ادامه داد: تلاش داریم نتایج و الگویی که از این طرح به دست می‌آید را در سراسر کشور تسری دهیم. 

عبدالهی خاطر نشان کرد: یکی از اهدافمان در افزایش کیفیت نان‌ها، حذف جوش شیرین است. 




انتهای پیام/