جعفری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
22 بهمن رفراندوم سالانه تجدید میثاق یکپارچه ملت ایران با آرمان‌های انقلاب اسلامی است
22 بهمن رفراندوم سالانه تجدید میثاق یکپارچه ملت ایران با آرمان‌های انقلاب اسلامی است
قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد، جاجرم، مانه و سملقان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به سی و ششمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، اظهار داشت: افتخار انقلاب اسلامی این است که تنها انقلابی است که بعد از ۳۶ سال، مردم همانند روزهای اول با شور و نشاط، همچنان از آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی حمایت می‌کنند.   
 
وی ادامه داد: روز ۲۲بهمن عملا تبدیل به یک رفراندوم و همه پرسی سالانه‌ای شده است که در واقع تجدید میثاق مجدد و یکپارچه ملت ایران با آرمان‌ها و اهداف انقلاب است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: حضور شگفت انگیز مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که هرسال پرشور‌تر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود، باعث شده مظلومین و مستضعفین همیشه به ملت ایران به عنوان تکیه‌گاهی بنگرند که همیشه حامی آن‌ها بوده است و از طرفی این حضور باعث یاس و ناامیدی اردوگاه ظالمان می‌شود.
 
جعفری ادامه داد: شرایط منطقه‌ای، ملی و معادلات کنونی بین‌المللی بسیار حساس است، به خصوص شرایطی که در عراق، سوریه، بحرین و عربستان ایجاد شده که همه اینها نشان می‌دهد اردوگاه غرب در حال تضعیف است و شیشه عمر قارون‌ها و طاغوت آل سعود در عربستان در حال شکستن است.   
 
وی افزود: با شکسته شدن شیشه عمر آل سعود، هم ملت عربستان رهایی می‌یابند و هم بحرین آزاد خواهد شد، انقلاب بحرین بشارت بزرگی است که به زودی فراخواهد رسید.   
 
عضو کمیسیون آموزش تاکید کرد: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که دوباره فریاد مظلومان را به گوش جهانیان خواهد رساند، بی‌شک در به ثمر رسیدن و پیروزی ملت‌های منطقه تاثیرگذار خواهد بود.   
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: حضور مردم در این راهپیمایی عظیم، بر مسئله مذاکرات نیز تاثیرگذار خواهد بود، چرا که با توجه به فرمایشات داهیانه مقام معظم رهبری توافقات باید به نحوی باشد که مصالح و منافع ملی را تامین کند و حتما در یک مرحله انجام و به نتیجه برسد.

انتهای پیام/