دبير شورای عالی مناطق آزاد گفت: شرايط ارز در سال آينده با وجود محدوديت درآمد ارزی با كمبود مواجه خواهد شد، به همين دليل دولت بايد از هماكنون برای اين مسئله تدبيری بينديشد.

اكبر تركان دبير شورای عالی مناطق آزاد و ويژه اقتصادی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به وضعيت ارز در سال آينده اظهار داشت: شرايط ارز در سال آينده با وجود محدوديت درآمد ارزی اعم از فروش نفت با كمبود مواجه خواهد شد به همين دليل بانك مركزی و دولت بايد از هماكنون برای اين مسئله تدبيری بينديشد.
مشاور عالی رئيس جمهور افزود: يكی از راه حلهای مديريت تقاضا عدم تخصيص ارز ارزان به محصولات توليدی در داخل كشور است زيرا اين فعاليت هم باعث آسيب توليد داخل و هم مصرف ارز ارزان میشود.
تركان تصريح كرد: اميدواريم در سال آينده شاهد مديريت اين مقوله و عدم اختلال در زمينه ارزی كشور باشيم تا بتوانيم اهداف اقتصادی را جامه عمل بپوشانيم.
انتهاي پيام/