ساری؛
اجرای طرح آبیاری تحت فشار در 2500 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی نکا

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری؛ به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران؛ مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: شهرستان نکا دارای 50 هزار هکتار سطح زیرکشت اراضی زراعی و باغی است که تاکنون 2 هزار و 500 هکتار از مزارع و باغ‌‌های شهرستان به سیستم‌های آبیاری تحت فشار مجهز شده است.

علی طاهری‌امیری با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در سطح زیر کشت و افزایش درآمد کشاورزان از مهم‌ترین اهداف در اجرای آبیاری تحت فشار است، افزود: برای اجرای این طرح در سال‌جاری در شهرستان نکا بالغ بر 10 میلیارد ریال از اعتبارات دولتی اختصاص یافته تا برای تجهیز اراضی کشاورزی و باغی تلاش شود.

مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: کار مطالعه و بررسی طرح‌های جدید برای اجرا در شهرستان در دست اجرا است و امیدواریم که با استفاده از آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی و باغی، شاهد پیشرفت بیشتر در امور کشاورزی باشیم.

طاهری‌امیری افزود: مدیریت صحیح در آبیاری، ساماندهی اراضی کشاورزی و بهره‌گیری هرچه بیشتر از آب کشاورزی از جمله مزایای استفاده از این طرح است که امیدواریم با همت کشاورزان در بخش‌های وسیع‌تری از اراضی کشاورزی و باغی اجرایی شود.

به گفته وی در راستای اجرای طرح آبیاری تحت فشار، همزمان با دهه‌فجر طرح آبیاری تحت فشار در سطح 3.5 هکتار در روستای آجند افتتاح و به بهره‌برداری رسید که برای اجرای این طرح در مجموع 333 میلیون ریال اعتبار هزینه شد که 50 میلیون ریال از مشارکت متقاضی و بقیه بلاعوض دولتی بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی نکا در ادامه با اشاره به وجود 600 هکتار سطح زیر کشت اراضی کشاورزی و باغی در مازندران بیان داشت: تاکنون در 36 هزار هکتار از اراضی از آبیاری تحت فشار استفاده شده است.

طاهری همچنین با اشاره به افتتاح پروژه مرغداری در روستای سه‌کیله نکا افزود: این واحد تولیدی با اعتبار 5 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید که 2 میلیارد ریال آن از مشارکت متقاضی و بقیه از محل تسهیلات و اعتبارات بانکی بوده است.

وی گفت: شهرستان نکا دارای 180 واحد مرغ‌داری با ظرفیت 9 میلیون قطعه است که از 200 هزار تن تولید گوشت سفید استان مازندران، 33 هزار تن به نکا تعلق دارد.

انتهای پیام/ش