بیرانوند در گفتگو با با شگاه خبرنگاران:
نباید به بهانه شب عید، خشکبار زیر قیمت تمام شده عرضه شود
نباید به بهانه شب عید، خشکبار زیر قیمت تمام شده عرضه شودبهرام بیرانوند عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران افزود: عرضه خشکبار بدون در نظر گرفتن سود معقول برای تولیدکننده، باعث ضرر و آسیب‌رسانی به تولیدات داخلی می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: نباید به بهانه شب عید، خشکبار زیر قیمت تمام شده عرضه شود.

بیرانوند تاکید کرد: نرخ‌ گذاری باید به گونه‌ای تعیین شود که تولیدکننده به سود معقول خود برسد و مصرف‌کننده هم قدرت خرید داشته باشد.

نماینده مردم بروجرد افزود: باید تلاش کرد تا نقش دلالگران در حلقه‌های واسطه‌ای بین تولید، عرضه و مصرف کوتاه شود چرا که در این بین سودی عاید تولیدکننده نخواهد شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: با توجه به اینکه مردم در روزهای آخر سال دغدغه بیشتری برای خرید آجیل و خشکبار دارند، انشاالله شاهد رونق بازار در آستانه سال جدید خواهیم بود.

انتهای پیام/