مدت زمان نگهداری گوشت‌های منجمد
پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ما توصیه‌مان این است که تا حد امکان غذاها را به صورت تازه مصرف کنند و اگر می‌خواهند گوشت را در یخچال نگه داری کنند 2 تا 3 روز حداکثر نگه‌داری شود و بیشتر از آن درست نیست. 

وی در ادامه بیان کرد: برای نگه داری گوشت در فریزر هم می‌توان تا 6 ماه گوشت را نگه داشت ولی توصیه‌ ما به افراد این است که در یک ماه اول بعد از انجماد گوشت‌ها را استفاده کنیم.

انتهای پیام/