یکی از نگرانیهایی که در ایام نوروز وجود دارد، بهداشت غذایی است که افراد نمیدانند برای بردن غذا چه کارهایی را باید انجام دهند.

مسعود کیمیایی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام نوروز باید توجه زیادی به غذاها و نوشیدنیهایی که مصرف میکنید، داشته باشید به عنوان مثال در بین راه باید غذاهای کاملا پخته یا کاملا خام که در مقصد پخته شود، استفاده کنید و باید غذا را حتما خشک یا خنک نگه دارید.
وی ادامه داد: غذاهایی که در سفر میبرید پشت شیشه عقب نگذارید به علت این که شیشه عقب مثل یک ذره بین غذا را گرم میکند.
کیمیاگر بیان کرد: اگر غذاهای بین راهی میل میکنید حتما به بهداشت مکان و بهداشت کارکنان و بهداشت یخچال رستوران توجه شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: افراد برای استفاده از نوشیدنیها در بین راه حتما از بطریهای آب معدنی استفاده کنید.
انتهای پیام/