تبریز؛
صادرات 5 هزار تن کشمش ملکان به خارج از کشور

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، جهانگیر اسکندرزاده با اشاره به اینکه این مقدار کشمش پس از فرآوری و بسته بندی به امارات، کویت، قطر، آلمان، رومانی، بلغارستان، آذربایجان، ارمنستان، اوکراین و روسیه صادر شده است  گفت: ملکان از لحاظ تولید کشمش مقام اول استان آذربایجان شرقی و سوم کشور را دارد.

فرماندار ملکان خاطرنشان کرد: این تنها بخشی از صادرات کشمش این شهرستان از هفت کارخانه سبزه پاک کنی است و بخشی دیگر از طریق کارخانه های شهرستان های همجوار صادر شده است.

اسکندرزاده با اشاره به رقابت شدید کشورهای تولید کننده کشمش، خواستار توجه به نوع بسته بندی و رعایت استانداردهای بین المللی از طرف کارخانه های سبزه پاک کنی شد.

کشمش میوهٔ رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام های مختلفی در بازار به فروش می رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.

فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول ها جلوگیری و موجب کنترل قند خون در بدن می شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است.

مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور کرده و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می شود.

متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می دارد.
 انتهای پیام/ع