رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای و محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبرداد
پلمپ 93 واحد متخلف صنفی در ایام نوروز/ 9 هزار 846 کیلو مواد غذایی فاسد معدوم شد
مهندس قاسم قنبری رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای و محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: از يكم اسفندماه سال گذشته تا 15 فروردین ماه امسال طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف نظارت بر اماکن بهداشتی و عرضه کننده مواد غذایی اجرا شد که در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم بهشتی شهید بهشتی 49 اکیپ سیار نظارتی و اجرایی در این طرح همکاری داشتند. 

وی ادامه داد: در این مدت 45 هزار و 47 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن حساس همچون رستوران‌ها،‌قنادی‌ها، مراکز عرضه فست‌فود، مراکز اسکان، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها انجام شد.

رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای و محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در طول اجراي برنامه بسيج سلامت نوروزی تعداد 183 مركز عرضه و توزيع غذا تخلف داشتند که متخلفين به مراکز قضایی معرفی شدند، افزود: براين اساس 93 واحد صنفی پلمپ و 9 هزار و 846 کیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته نيز معدوم شد.

قنبري تاکید کرد: 248 مورد نمونه برداری از مواد غذایی به منظور بررسی وجود رنگ، 935 مورد و 9 هزار و 627 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی به منظور بررسی کلر سنجی انجام شد که خوشبختانه هیچ نوع مشکلی در خصوص آب آشامیدنی وجود نداشت.

وي خاطر نشان کرد: در طی این مدت 4 هزار و 70 مورد رسیدگی به شکایات واصله که از طریق سامانه 1490 بوده انجام شد. 




انتهای پیام/