رئیس اتحادیه نان سنگکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
نان سنگک کیلویی 3 هزار تومان / افزایش کیفیت نان با آزادپزی نانوایی‌ها
نان سنگک کیلویی 3 هزار تومان/ افزایش کیفیت نان با آزادپزی نانوایی‌هامحمدرضا نظرنژاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا در سال جاری شاهد افزایش قیمت نان خواهیم بود؟ گفت: در سال 93 بیش از 20 درصد نان‌های سنگکی آزادپز شده‌اند و آزادپز شدن تمامی واحدهای نان‌های سنگکی در دستور کار است.

رئیس اتحادیه نان سنگکی افزود: با آزادپز شدن نان، کیفیت نان افزایش یافته و مردم نیز رضایت بیشتری دارند.

به گفته نظرنژاد، تصمیم برای آزادپز شدن سایر نانوایی‌ها بسته به نظر کارگروه است و همچنین باید این آزادپزی به شیوه‌ای انجام شود که در برخی مناطق که فروش کمتری دارند نانوایان متضرر نشوند.

رئیس اتحادیه نان سنگکی با تأکید بر اینکه با آزادپز شدن نان رقابت و کیفیت افزایش و دورریز نان کاهش می‌یابد، گفت: در حال حاضر نان سنگک با کیفیت مرغوب به نرخ آزادپز کیلویی 3 هزار تومان قیمت دارد.

وی ادامه داد: همچنین هر عدد نان سنگک با وزن 450 گرم به نرخ آزادپز هزار و 300 تومان قیمت دارد.

وی ادامه داد: در سایر نانوایی‌های سنگک که آزادپز نشده اند هر عدد نان سنگک با وزن 430 گرم با آرد دولتی 800 تومان قیمت دارد.

رئیس اتحادیه نان سنگکی یادآور شد: ما در افزایش قیمت و آزادپز شدن نانوایی‌های سنگک تابع دستورات و تصمیمات دولت هستیم و البته دولت نیز باید با تصمیمات کارشناسی شده اقدام به آزادپز کردن نانوایی‌ها کند.

انتهای پیام/