مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران خبر داد:
امکان جذب حدود ٢٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری‌ در سال٩٤
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، سعید حافظی با بیان این که به زودی ٢ مناقصه تعمیر ٤٠ حلقه چاه و حفاری ١٥ حلقه چاه جدید به صورت EPDF برگزار می‌شود، گفت: اسناد این مناقصه‌ها در حال تهیه است و پیمانکاران داخلی می‌توانند در آن شرکت کنند.

 وی با بیان این که امیدوارم اجرای پروژه‌های این شرکت با حضور پیمانکاران توانمند داخلی در سال ٩٤ رونق بیشتری داشته باشد، افزود: امید است با برداشته شدن تحریم ها، بخشی از منابع داخلی مان برای سرمایه‌گذاری آزاد شده و بخشی دیگر هم از سرمایه‌گذاران خارجی تامین شود.

حافظی تصریح کرد: با توجه به این که رسیدن به توافق، اجرایی شدن رفع تحریمها و فعال شدن پروژه‌ها مدت زمانی به طول می‌انجامد، به نظر می‌رسد شروع کسب و کار پیمانکاری در سال ٩٥ باشد.

انتهای پیام/