برپایی 9 روز راهپیمایی مسالمت ‌آمیز در محکومیت خشونت پلیس آمریکا
به گزارش سرویس بین‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک؛ "آنجلو پینتو،" فعال مدنی و وکیل گروه حامیان رنگین پوستان در آمریکا برنامه راهپیمایی 9 روزه‌‌ای را از نیویورک تا واشینگتن ترتیب داده است. این اقدام مسالمت‌آمیز در اعتراض به خشونت پلیس آمریکا صورت می‌گیرد.

"پینتو" در این باره گفت: هدف ما آگاه سازی شهروندان درمورد رفتار غیر‌انسانی و خشونت‌آمیز پلیس آمریکا است . راهپیمایی ما مسالمت‌آمیز خواهد بود و وارد دومین روز برگزاری خود شده است. 50 تظاهرکننده دیگر از پنسیلوانیا به گروه معترضان اضافه شده‌اند و انتظار داریم در مسیر واشینگتن بر جمعیت افزوده شود.

معترضان به خشونت های پلیس آمریکا هفته آینده خود را به واشینگتن می‌رسانند و 21 آوریل(اول اردیبهشت) تظاهرات گسترده‌ای در این شهر برگزار می‌کنند. آنها از قانون‌گذاران می‌خواهند محدودیت های جدیدی برای جلوگیری از حرکت های نژادپرستانه پلیس آمریکا وضع کنند.

انتهای پیام/