با این دو روغن از سکته‌ قلبی و مغزی استقبال کنید
پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: متاسفانه امروزه استفاده از غذاهای سرخ شده جز جدایی ناپذیر زندگی افراد جامعه شده بدون اینکه به عوارض بعد از مصرف آنها توجهی داشته باشند.

وی افزود: روغنهای سرخ کردنی به دو دسته‌ی مفید و مضر تقسیم می‌شوند که از مفیدترین آنها می‌توان به روغنهای جامد هیدروژنه که حاوی اسید‌های چرب ترانس است و در مقام چربی‌های حیوانی مانند کره و مارگارین اشاره کرد.

وی ادامه داد: استفاده از روغنهای مضر نام برده تاثیرات سوئی دارد که می‌تواند منجر به بروز سکته‌های قلبی و مغزی در افراد شود.

فرهبخش خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم که افراد بیشتر از غذاهای آب پز، بخار پز، و کباب شده استفاده کنند و در صورت لزوم از روغن‌های سرخ کردنی که درجه‌ی دود بالایی دارند و دیرتر اکسیده می‌شوند استفاده کنند.

انتهای پیام/