بجنورد؛
جوجه ریزی بیش از 5 میلیون و 200 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی
حسین رضازاده در گفتگوبا خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، گفت: ازاین میزان جوجه ریزی انجام شده در واحدهای مرغداری استان 8 هزارو 379 تن گوشت مرغ تولید شد، که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 77 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت یک میلیون و 668 هزارو 430 قطعه وجو دارد ، افزود: از این تعداد 67 واحد با ظرفیت یک میلیون و 457 هزارو 430 قطعه در دوره فعال است.

سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 19 کیلو برای هر نفر است.

انتهای پیام/س