اسپاگتی که نیاز به پختن ندارد
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری rosbalt؛ برای آماده کردن این پاستای جدید کافی است آن را در داخل قابلمه قرار داد و مقداری آب سرد را که به دقت اندازه گیری شده به آن افزود و قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی شعله قرار داد. 

در طی مدت زمانی که پاستا بر روی شعله است، آب جذب پاستا می‌شود و تا اندازه‌ای این گرما ادامه دارد که پس از ریختن سس و پنیر در آن، بتوان پاستا را مصرف کرد. 

در این روش در زمان تهیه غذا صرفه جویی می‌شود و اجازه پخت طولانی مدت به پاستا نمی‌دهد، علاوه بر آن پخت آن به یک قابلمه محدود می‌شود.


 
انتهای پیام/