مؤذنی، به باشگاه خبرنگاران خبر داد:
رونمایی از سمفونی پیروزی همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر
حجت‌الاسلام سید حسن مؤذن، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به سمفونی پیروزی، اظهار کرد: این اثر به مراحل پایانی ساخت رسیده و آماده ضبط نهایی است.

وی ادامه داد: سازنده سمفونی پیروزی، مجید انتظامی است و در کارنامه خود، سمفونی ایثار و مقاومت که در تاریخ موسیقی کشور جایگاهی ارزشمند پیدا کرده‌اند، را دارد.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت کیفی و محتوایی سمفونی پیروزی، افزود: اهتمام ویژه‌ای در رابطه با خواننده و شاعر این قطعه موسیقی با در نظر گرفتن تعهد و تخصص گرفته شده که پس از انجام مذاکرات در خصوص تعیین شاعر و ترانه سرا قطعات چهارگانه پیروزی، عبدالجبار کاکایی در زمینه ترانه‌سرایی انتخاب شده است.

لازم به ذکر است، مجید انتظامی سازنده سمفونی‌های ایثار و مقاومت، پیروزی، توانسته‌ است با همراهی کلام و موسیقی دو واژه ایثار و مقاومت را در قالب هنر ارایه دهد.

انتهای پیام/