زاهدان؛
25درصد تولیدات دامی سیستان وبلوچستان به عشایر اختصاص دارد


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، حمید طوقی با اشاره به اینکه عشایر استان سالانه سه هزار و 300 تن انواع گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می کنند، افزود: عشایر استان در 83 کانون شامل 42 کانون خود جوش و 41 کانون هدایتی و حمایتی اسکان دارند که ادارات امور عشایر شهرستان ها با ارائه خدمات به کوچندگان از جمله توزیع آرد، گازرسانی و سایر مایحتاج اولیه و همچنین آبرسانی با تانکر سیار نقش موثری در استفاده بهتر و بیشتر از مراتع ییلاقی را برای آنان فراهم می کنند.

وی با بیان اینکه دام های عشایر سیستان و بلوچستان از 230 هزار هکتار مرتع استان برای چرا استفاده می کنند گفت: عشایر استان سالانه علاوه بر گوشت قرمز، 12 هزار لیتر تولید شیر نیز دارند.

انتهای پیام/س