محققان چینی با انتقال ژنهایی به گاو و گوسفندها توانستند نژاد جدید از حیوانات دارای ارزش غذایی بالاتر ارائه کنند.

بررسیها نشان میدهند، با انتقال ژن به دست آمده از کرم نموتاد به گاوها میتوان سطح اسیدهای چرب در بدن حیوانات را افزایش داد و گوشت آنها را غنی از امگا 3 کرد.
اختلالهای پیش آمده در این مسیر بر اثر نقص سلولهای کروموزومی است که بر اثر تولید جنین به وجود آمده است.
دانشمندان در حال حاضر در تلاشاند تا بتوانند مرغها و سایر حیوانات دامی را از طریق تغییر ژنها به فرآوردهها بهبود یافتهتری تبدیل نمایند.
انتهای پیام/