معلم فداکاری که دانش‌آموزش را از غرق شدن نجات داد
به گزارش  گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ، به نقل از خبرگزاری فارس، فاطمه مولوی معلم دبستان شهید ثانی روستای تکه از توابع شهرستان نهاوند در اقدامی شجاعانه جان دانش‌آموزش را که به داخل آب افتاده بود، نجات داد و پس از مدتی، خود نیز با تلاش فراوان از رودخانه خارج شد.
 
این معلم فداکار در تشریح حادثه گفت: به منظور برپایی اردوی دانش‌آموزی و پس از برنامه‌ریزی‌های لازم، به اتفاق مدیر، معلمان و دانش‌آموزان مدرسه به سراب گاماسیاب که از تفرجگاه‌های شهرستان نهاوند است، رفتیم.
 
وی افزود: در طول برگزاری اردو در کنار دانش‌آموزان مشغول اجرای برنامه‌های گروهی بودیم که آتنا زرینی دانش‌آموز پایه دوم ابتدایی برای شستن دست‌هایش کنار رودخانه رفت و به علت عدم تعادل به داخل آب سقوط کرد.
 
خانم مولوی ادامه داد: بنده که در این لحظه کنار سایر دانش آموزان بودم، متوجه فریاد او شدم و در یک لحظه به خدا توکل کردم و بدون اینکه شنا بلد باشم، خود را به داخل رودخانه انداختم و او را از آب بیرون کشیدم.
 
معلم فداکار نهاوندی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه بدون هیچ مشکلی پایان یافت و دانش آموز نامبرده نیز در سلامتی کامل به سر می‌برد، افزود: خدا را شاکرم که توانسته‌ام این دانش‌آموز را که مانند فرزند خودم است، نجات دهم.

انتهای پیام/