کرمانشاه؛
بیشترین آثار باستانی مربوط به دوران پارینه سنگی کشور درکرمانشاه

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه، سامان حیدری گورانافزود: در استان کرمانشاه چندین دشت کم ارتفاع مثل دشت بیستون و دشت کرمانشاه داریم که بهترین مکان در فلات ایران برای سکنای انسانهای نخستین به شمار می‌رود.

این باستان شناس برجسته کشور بیان داشت : مساحت دشت‌های کم ارتفاع کرمانشاه و بیستون چیزی حدود 5000 کیلومتر مربع است که از آن به عنوان یکی از حاصلخیزترین دشت‌های کوهستان زاگرس یاد می‌شود.

حیدری گوران گفت: استفاده گسترده انسان از غارها در دوران پارینه سنگی نوین و فراپارینه سنگی یعنی حدود 18 هزار سال پیش دیده می‌شود.

این باستان شناس برجسته کشور افزود: تاکنون 286 غار و پناهگاه صخره‌ای در استان کرمانشاه توسط باستان شناسان کشف شدهکه برخی از آنها مورد بررسی و کاوش قرار گرفته‌اند.

وی یادآورشد: در حال حاضر مشغول کاوش در غار رازآور کرمانشاه هستیم که این غار یکی از ارزشمندترین پناهگاه‌های انسانهای عصر پارینه سنگی بوده است.
این باستان شناس برجسته کشور گفت: منطقه کرمانشاه دارای بیشترین آمار آثار باستانی مربوط به دوران پارینه سنگی در کشور است.

انتهای پیام /س