فاضلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
امسال نمایشگاه طرح ضیافت برگزار نمی‌شود/ فروش فوق‌العاده جایگزین برگزاری نمایشگاه
علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به برنامه اصناف برای ماه رمضان گفت: هر سال در آستانه ماه رمضان نمایشگاه طرح ضیافت برگزار می‌شد اما در سال گذشته برگزاری این نمایشگاه با استقبال مواجه نشد .

وی افزود: در این راستا با هماهنگی وزارت صنعت،معدن و تجارت تصمیم بر این شده که نمایشگاه طرح ضیافت امسال برگزار نشود و فروش فوق‌العاده در واحدهای صنفی جایگزین نمایشگاه ضیافت شود.

رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: در نمایشگاه‌های طرح ضیافت کالاهای اساسی ماند برنج، روغن، گوشت قرمز و مرغ به فروش می‌رسد که قیمت آن با بیرون تفاوت چندانی نمی‌کرد.

فاضلی با تاکید بر اینکه امسال در هیچ کالایی کمبودی نداریم و انبارهای ما پر از کالا است گفت: امیدواریم فروش فوق‌العاده در واحدهای صنفی با تثبیت قیمت و تشدید بازرسی و نظارت انجام شود.

وی ادامه داد: در ماه رمضان بازرسی و  نظارت اصناف بر واحدهای صنفی بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/