تبریز؛
کسب مدال طلا توسط دانشجوی مخترع دانشگاه صنعتی سهند

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، مهران خسروانی در توضیح طرح ارائه شده توسط تیمشان گفت: در کارخانه های تولید آب میوه های طبیعی پس از آبگیری از مرکبات سه قسمت پالپ، لایه سفیدی و لایه نارنجی باقی می ماند.

با توجه به مشکل جدا سازی اتوماتیک قسمت های مختلف مرکبات از یکدیگر، پس از آبگیری امکان استفاده بهینه از پسماند محصول وجود نداشت. دستگاه طراحی شده توسط تیم ما می تواند لایه نارجی روی پرتقال، نارج، نارنگی و دیگر مرکبات را از لایه سفیدی و قسمت پالپ جداکرده و قسمت های به‌دست آمده نیز در مصارف گوناگون استفاده می شود.

این گروه  با اختراع دستگاه استخراج محصولات مفید غذایی از زباله های شرکت های تولید کننده آبمیوه در این نمایشگاه که به صورت جهانی از تاریخ ۱۴ الی ۱۶ ماه می ۲۰۱۵ در کشور رومانی برگزار شد شرکت کردند.
 انتهای پیام/ع