به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، غلامحسین بامبری
با اشاره به اینکه کار برداشت انبه به صورت سبز برای تهیه ترشی و مصارف تازهخوری است،
افزود: کار برداشت تا اواخر خرداد ادامه مییابد.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت این محصول درسطح شهرستان 410 هکتار بوده که از این مقدار 200 هکتار آن را درختان بارور تشکیل میدهد و پیشبینی میشود از سطح باغات بارور مقدار 2 هزار و 400 تن محصول برداشت و به بازارهای مصرف عرضه شود.
بامبری خاطر نشان کرد: تعداد 300 نفر بهرهبردار در امر کاشت، داشت و برداشت این محصول فعالیت میکنند.
انتهای پیام/ع