براساس مطالعات صورت گرفته تنها 15 درصد از کلسترول مصرف شده به گردش خون در میآید و 85 درصد آن وارد کبد میشود.
به گزارش
خبرنگار بهداشت باشگاه خبرنگاران؛ هرم مواد غذایی از زمانی که ما در حال رشد بودهایم وجود داشته است که مبنایی برای اطلاعات در مورد حقایق تغذیه و بسته بندی مواد غذایی است.
براساس تحقیقات صورت گرفته استفاده از مواد غذایی برای زنان باردار متفاوت است و باید مواردی مثل استفاده از کالری بصورت متعادل، فعالیت بدنی برای مدیریت وزن، استفاده از سبزیجات، غلات و محصولات بدون چربی و غذاهای دریایی و در نهایت مصرف کمتر سدیم و نمک و چربیهای اشباع، چربیهای ترانس، کلسترول و قند اضافه را رعایت کنند.
براساس این مطالعات 15 درصد از کلسترول مصرف شده، به گردش خون در میآید و 85 درصد آن وارد کبد میشود.
استفاده از مواد غذایی که کلسترول زیادی دارند مانند تخم مرغ، میگو و خرچنگ باید به صورت محدود مصرف شود.
DGAC الگوی غذایی است که افراد را در استفاده از چربیهای اشباع شده و قند اضافه و سدیم منع میکند.
انتهای پیام/