سرلشکر فیروزآبادی در جمع خبرنگاران:
داعش به مرزهای ایران نزدیک نیست/ در صورتی که به 40 کیلومتری مرزهای ما برسند، نابود خواهند شد
داعش به مرزهای ایران نزدیک نیست/ اگر داعش به 40 کیلومتری مرزهای ایران برسد، آن را نابود خواهیم کرد
به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ سرلشکر بسیجی "سیدحسن فیروزآبادی" رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع فرهنگی شهید تهرانی‌مقدم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: داعش به مرزهای ایران نزدیک نیست و جرأت نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد. 
 
وی با ابراز تأسف از اینکه گزارش امیر سرتیپ پوردستان باعث برخی شبهه‌ها شده، یادآور شد: داعش به هیچ عنوان به مرزهای ایران نزدیک نیست و اگر به 40 کیلومتری مرزهای ایران برسد، ما آن را نابود خواهیم کرد. 
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بین دیدگاه داعش و اهل سنت تفاوت وجود دارد. 
 
وی در پایان با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی و لزوم فعال‌سازی کارخانه‌ها و منابع خاطر نشان کرد: توجه به رهنمودهای امام راحل باعث پیروزی ملت ایران خواهد شد. 
 
به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ سرلشکر بسیجی "سید حسن فیروزآبادی" رئیس ستادکل نیروهای مسلح در مراسم افتتاح مجتمع فرهنگی شهید تهرانی‌مقدم که در سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) است و هرکس در هر قوه‌ای برای پیشرفت نظام کاری کند؛ این اقدام انتظار فرج است. 
 
وی ادامه داد: ما می‌خواهیم که حاکم جهان مهدی موعود ظهور کند و انتظار فرج افضل اعمال است. 
 
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به هنر نواندیش و هنر اسلام ناب محمدی(ص) تصریح کرد: افتتاح مجموعه شهید تهرانی‌مقدم برکتی برای کشور و سازمان پدافند غیرعامل است. 
 
وی در پایان با اشاره به ویژگی‌های حضرت امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: انتظار فرج بسیار ارزشمند است و امید است تا شرایط برای ظهور امام عصر(عج) فراهم شود. 
 
انتهای پیام/