رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 5 هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان به کاشت میوههای سردسیری اختصاص یافته است که سطح برداشت میوه سردسیری از این اراضی 30 هزار تن است.
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛رضا نجفی
افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی در شمال و جنوب آن مستعد تولید
انواع میوه گرمسیری و سردسیری است.
وی ادامه داد: مناطق جنوبی استان به سبب همجواری و نزدیکی به
دریای عمان از توانمندی و ظرفیت بالایی در زمینه کاشت و برداشت میوه های گرمسیری برخوردارند.
نجفی خاطر نشان کرد: همچنین مناطق مرکزی استان بویژه روستاهای
حاشیه کوه تفتان در شهرستان خاش و بخش میرجاوه زاهدان توانمندی بالایی در تولید میوه
های سردسیری دارند.
انتهای پیام/س