تبریز؛
چربی پالم ارزانتر از چربی شیر

جواد حصاری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز افزود: روغن پالم فاقد ترانس به عنوان ایزومر اسید چرب است که برای بدن زیان آور بوده و در اثر هیدروژنه کردن روغن های مایع ایجاد می شود.

وی تصریح کرد: چربی شیر دارای اسید چرب ترانس بوده چون در شکمبه نشخوارکنندگان هیدروژناسیون مانند کارخانه های روغنکشی انجام می پذیرد.

حصاری ادامه داد: کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی موجود در روغن پالم که منشاء گیاهی دارد برای سلامتی مفید بوده و نقش  آنتی اکسیدانی دارند.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: در مقایسه با سایر روغن های مایع اسید چرب موجود در پالم بیشتر است.

وی افزود: در صورت استفاده از روغن پالم باید بر روی محصول تولیدی درج شود.

حصاری تاکید کرد: روغن پالم از نظر اسیدچرب اشباع مشابه چربی شیر بوده ولی ترانس ندارد.
 
انتهای پیام/ ا