همتی در گفتگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد:
ورود بیمه تکمیلی به عرصه دندان پزشکی ضروری است
محمد علی همتی معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار  حوزه رفاه و تعاون    گروه اجتماعی  باشگاه خبرنگاران ، با اشاره به ضرورت ورود بیمه تکمیلی به عرصه دندان‌پزشکی اظهار کرد: نظارت بر عملکرد بیمه‌های تکمیلی و شرکت‌های بیمه بازرگانی در عرصه دندان‌پزشکی یک ضرورت است تا خدمات این حوزه شفاف‌تر و به روز‍‌تر ارائه شود.

وی تصریح کرد: سطح بندی خدمات دندان‌پزشکی در کشور تعریف نشده است و سازمان تامین اجتماعی نیازمند به بازنگری موجود در سطح‌بندی ارائه خدمات دندان‌پزشکی برای اجرای مفیدتر آن دارد.

همتی با بیان اینکه سامانه جامعی از اطلاعات در حوزه خدمات دندان پزشکی کشور وجود ندارد افزود: خدماتی که دندان پزشکان در حال ارائه هستند نیازمند به سامانه جامعی از اطلاعات است تا مورد بهره برداری مدیران و کارشناسان ارشد قرار گرفته و نیز کمبود این سامانه موجب عدم نظارت صحیح در ارائه خدمات می‌شود.

معاون درمان در پایان نیز گفت: اصلاحات تعرفه دندان پزشکی، کیفیت ارائه خدمات و کنترل عفونت از مهمترین مقوله‌هایی است که باید گام‌های موثری برای اجرای آن برداشته تا دندان پزشکان انگیزه بیشتری برای ارائه بهتر خدمات داشته باشند.

انتهای پیام/