بیرجند؛
وجود هزارو 200 عنوان کتاب در دهمین نمایشگاه قرآن کریم خراسان جنوبی

به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت : در این نمایشگاه 30 ناشر از استانهای تهران، قم، خراسان های رضوی و جنوبی و 15 موسسه نرم افزار قرانی وهنرمندانی از سراسر کشور حضور دارند.


محبی افزود: هزار و 200 عنوان کتاب در قالب 40 هزار جلد، جدید ترین نرم افزارهای قرآنی و محصولات فرهنگی و هنری با موضوعات قرآنی و مذهبی در این نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه محصولات این نمایشگاه با 40 درصد تخفیف عرضه می شود گفت : 50 میلیون تومان بن خرید هم برای دانشجویان، طلاب و علاقمندان در نظرگرفته شده است.

بخشهای کودک و نوجوان، عفاف و حجاب ،آموزش و پژوهش، پاسخگویی به شبهات دینی و آموزش قرآن به نابینایان از دیگر بخشهای این نمایشگاه است.

این نمایشگاه در مصلی المهدی بیرجند تا 31 خرداد ماه همه روزه از ساعت 16 تا 22 دایر است.
 
انتهای پیام/ع