سلول درمانی در درمان‌های سوختگی باید نقش‌آفرینی کند
سیده‌سارا هاشمی عضو مرکز تحقیقات سوختگی شیراز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران در خصوص سلول درمانی در بهبود سوختگی‌ها افزود: این مهم تنها زمانی به دست خواهد آمد که ما سلول‌ها را از نظر کیفی و کمی بررسی کرده و به اندام هدف انتقال دهیم تا عملکرد خود را به دست آورد.

وی گفت: ساخت وکتور لنتی ویرال حاوی ژن GEP برای پیگیری سلول‌های بنیادی فرانشیمی جدا شده از بند ناف است و می‌تواند در بهبود سوختگی‌ها مثمر ثمر واقع شود.

هاشمی اظهار داشت: هدف از این بررسی دسترسی به ابزاری مناسب جهت ردیابی سلول‌های بنیادی فرانشیمی جدا شده از بند ناف است ولی بهره‌گیری از روش‌های زیستی را گام اساسی و از نیازهای درمان سوختگی دانست.

هاشمی افزود: سوختگی عرصه‌ای است که نیاز به حمایت متولیان سلامت و مشارکت و همدلی بین جراحان زیبایی و ترمیمی دارد و امیدواریم با توسعه روش‌های زیستی بتوانیم برای این عرصه مثمر ثمر واقع شویم.



انتهای پیام/