در صحن علنی؛
برخی امضاءکنندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش امضای خود را پس می‌‌گیرند

برخی امضاءکنندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش امضای خود را پس می‌‌گیرندبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران،، در حالی سوال تعدادی از نمایندگان از وزیر اقتصاد و امور دارایی در صحن علنی مجلس در جریان است که همزمان برخی دیگر از نمایندگان به دنبال پیگیری وضعیت استیضاح وزیر آموزش و پرورش هستند.

براساس این گزارش، تعدادی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و سایر نمایندگان مرتبط با استیضاح علی اصغر فانی در صحن علنی تجمع کرده و یکی از معاونان وزیر آموزش و پرورش نیز در این جلسه حضور دارد.

طبق گفته احمد امیرآبادی فراهانی، برخی از نمایندگان امضاءکننده استیضاح وزیر آموزش و پرورش در حال پس گرفتن امضاءهای خود هستند.

نماینده مردم قم تصریح کرد: هرچند برخی از نمایندگان امضاءهای خود را پس می گیرند ولی استیضاح وزیر آموزش و پرورش به قوت خود باقی خواهد بود، چرا که امضاءها به زیر 10 امضاء نرسیده است.

طبق ماده 222 آئین‌نامه داخلی مجلس، استیضاح هریک از وزیران با امضای حداقل 10 نفر از نمایندگان قابل طرح خواهد بود.

البته این نکته قابل ذکر است که شاید با امضای 10 نفر از نمایندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش در دستور کار مجلس قرار بگیرد، ولی با توجه به شرایط پس گرفتن امضاءها توسط برخی از نمایندگان احتمال رای موافق اکثریت مجلس به استیضاح علی‌اصغر فانی ضعیف خواهد بود.

انتهای پیام/