به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ مسعود فیروزکوهی
افزود: مصرف زیاد آب و چای در وعده سحری باعث پر شدن معده و رقیق شدن شیره معده شده
، ضمن اینکه فضای لازم برای غذای اصلی را میگیرد، هضم و جذب غذا را نیز مختل میکند.
وی ادامه داد: مصرف لیمو ترش تازه، سبزی های غنی از ویتامین C مثل سبزی های برگی، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای؛ سبزیهای غنی از ویتامین A مثل هویج، کدو تنبل و اسفناج و سایر سبزیها مانند کرفس، سالادهای فیبردار بخصوص سالاد کاهو و میوه ها ی غنی از ویتامین C مثل مرکبات و کیوی؛ میوههای غنی از ویتامین A مثل طالبی، زردآلو و انبه؛ سایر میوهها ازجمله سیب، گلابی، گیلاس، انگور، هندوانه، خربزه در وعده سحر، میتواند در کاهش حس تشنگی در فرد روزهدار موثر باشد.
انتهای پیام/ ا