کرمان؛
پیش بینی برداشت 20 کیلو زعفران از مزارع بم






به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمان؛  رضا قهری افزود : ميانگين عملكرد اين محصول در هر هکتار ، 4كيلوگرم است

وی خاطرنشان کرد : نياز آبي اين گياه در شهرستان بم 3 هزار متر مكعب در هكتار در طول يك دوره پرورش است.

قهری  با تاكيد بر اينكه در مناطق كوهستاني اين شهرستان اقليم مناسب كشت زعفران مي باشد ، افزود : مبارزه با علف هاي هرز در مرحله داشت اهميت زيادي دارد.

وی با اشاره به اینکه زمان كاشت این محصول از اواسط شهريور شروع و تا اواسط مهرماه ادامه دارد خاطرنشان کرد: برداشت زعفران از مزارع شهرستان بم از اواسط آبان شروع می شود و تا اواسط آذر ادامه دارد.

قهری با اشاره به اینکه معمولاً پياز زعفران از شهرستان هاي بيرجند و زرند تهيه مي شود ، یادآور شد : كشاورزان جهت تهيه پياز زعفران به جهاد كشاورزي مراجعه کنند تا از سلامت پياز محصول خريداري شده اطمينان داشته باشند.

انتهای پیام/س