اجرای طرح ملی برای حفظ ماهیان قزل آلا در اصفهان
به گزارش حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور و آبزیان دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه این استان با تولید 3 هزار و 800 تن ماهی قزل آلا از استان های مهم کشور است، گفت: دراجرای این طرح، امسال بیش از سه هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده و مواد افزایش دهنده دستگاه ایمنی ماهی، رایگان در اختیار استخرهای پرورش ماهیان سردآبی استان قرار گرفت.

کردآبادی افزود: بیماری VHS که به سپتی سمی خونریزی دهنده ویروسی ماهیان معروف است، بیشتردر ماهیان قزل آلا بروز می‌کند و اگرچه قابل انتقال به انسان نیست، اما باعث بروز تلفات سنگین در استخرهای پرورش آبزیان می‌شود.

وی  عمده راه انتقال این بیماری را به استخرهای آبزی‌پروری از طریق ابزار و وسایل آلوده، آب و غذا و جابجایی ماهیان بدون در نظر گرفتن نکات بهداشتی بیان کرد.

انتهای پیام/