علاقه دنیل ریکاردو به اتومبیل‌های قرمز از کودکی
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران ریکاردو درباره وضعیت خود در تیم ردبول گفت: اگر عملکرد خوبی از خودم به نمایش نگذارم، من را از تیم بیرون می‌کنند. اگر قوی و پر انرژی در رقابت‌ها باشم می‌توانند قرارداد من را تمدید کنند.

وی افزود: تنها راننده‌ای که این روزها نامش همراه با فراری است، من نیستم. منظور من را اشتباه متوجه نشوید. اینکه فراری به من توجه می‌کند غرورآفرین است.

ریکاردو تاکید کرد: فراری به طور واضح یک تاریخ است. در زمان بچگی من ردبول وجود نداشت. زمانی که ۳ - ۴ ساله بودم تمام اتومبیل‌های مسابقه‌ای من فراری بودند.

وی در آخر خاطر نشان کرد:پدرم هم عاشق فراری است. فراری در خون ایتالیا است. همه به این برند عشق و علاقه خاصی دارند. تنها خاطره‌ای که از بچگی دارم، تماشای این اتومبیل‌های قرمز بود.