رودهن؛
صفادشت در بحث آب شرب از شهر های محروم پایتخت محسوب می شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رودهن، حسین گروسی در مورد وضعیت آب شرب در غرب استان گفت: از جمله خلاء هایی که غرب پایتخت را دچار مشکل کرده است نبود آب شرب متناسب با افزایش جمعیت در این منطقه است.

نماینده شهریار و ملارد و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب تصریح کرد: سد های تهران از ذخیره آبی محدود و همچنین تبخیر بالابرخوردار هستند.

گروسی اضافه کرد: صفادشت در بحث آب شرب از شهر های محروم پایتخت به شمار می رود و طی توافقات و تعاملات صورت گرفته با مسئولان استان البرز بخشی از آب سد کرج در بحث تامین نیاز منطقه صفادشت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

نماینده شهریار و ملارد و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خاتمه اظهار داشت: احداث تصفیه خانه های بزرگ در غرب استان تهران باید جدید گرفته شود.

انتهای پیام/ح