سفره ای رنگین و خوش طعم مخصوص بیماران دیابتی
به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ اگر شما از آن دست افرادی هستید که با بیماری دیابت دست و پنجه نرم می‌کند و از آن رنج می‌برد توصیه می‌کنیم که مصرف این سالاد‌ها را از دست ندهید. دستور درست‌کردن این سالاد‌ها بسیار ساده و راحت بوده و برای سلامتی حائز اهمیت است.

1) سالاد اسفناج با سرکه سیر

برای تهیه این سالاد به این مواد‌اولیه نیاز دارید:

- 6 فنجان برگ تازه اسفناج
- 2 حبه سیر خرد‌شده
- یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد‌شده
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک هشتم قاشق غذاخوری نمک
- یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک دوم قاشق چایخوری خردل

برای تهیه این سالاد تمامی مواد گفته شده (به غیر از پیاز قرمز و برگ اسفناج) را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید و سپس اسفناج و پیاز را افزوده و میکس کنید. این سالاد را در برنامه غذایی خود گنجانده و از فواید آنها بهره‌مند شوید.

2) سالاد خیار و کاسنی فرنگی

مواد لازم برای تهیه این سالاد عبارت است از:

- 200 گرم خیار
- 90 گرم کاسنی فرنگی
- 10 گرم زیتون سیاه
- روغن زیتون / سرکه / نمک

ابتدا خیار و کاسنی فرنگی را به‌خوبی بشویید و خیار‌ها را حلقه‌حلقه کنید. مواد گفته شده را داخل ظرف ریخته و مخلوط کنید. سالاد آماده مصرف می‌باشد.

3) سالاد خیار

مواد لازم برای تهیه این سالاد عبارت است از:

- 2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم فنجان سرکه برنج
- 2 عدد خیار سایز متوسط

ابتدا خیار را خوب بشویید و پوست آنرا جدا کنید. مواد گفته شده (به جز کنجد) را داخل ظرف بزرگ ریخته و مخلوط کنید و در نهایت نمک و کنجد را به آن افزوده و از این سالاد لذت ببرید. /ام

انتهای پیام/