گرگان،
فعالیت بیش از ۳ هزار کتابخانه در کشور
به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ علیرضا مختارپور گفت: با توجه به فعالیت این  تعداد 2 هزار و 200 کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

وی افزود: یک هزار و 100 کتابخانه دیگر نیز به صورت مشارکتی در کشور فعال هستند.

دبیرکل نهادکتابخانه های کشور بیان کرد: به این کتابخانه‌ها باید کتابخانه‌های مدارس، دانشگاه ‌ها، مساجد و بقاع متبرکه را نیز اضافه کرد.

وی ادامه داد: همه استان‌ها در تلاش هستند و برای قضاوت آنها هنوز زود است و در استان گلستان نیز شاهد تلاش مسئولان در بخش کتابخانه‌ها هستیم و امیدواریم تا به جمع‌بندی شفاف و روشن برسیم.

مختارپور گفت: به سبب پائین بودن سرانه مطالعه در کشور باید اقدامات زیادی انجام شود، سرانه کتاب، کتابخوانه، مراجعه به کتابخانه و عضویت در کتابخانه ها بسیار پائین است و تا حد مطلوب فاصله زیادی دارد.

وی در پایان گفت: همه نهادها باید تلاش کنند تا در این بخش پیشرفت داشته باشیم و جلساتی مانند کتابخوان گامهای مهمی در این راستا هستند.

انتهای پیام/ی