جودوکاران ایران در سوچی اردو به پا می کنند
جودوکاران ایران در سوچی اردو به پا می کنندبه گزارش خبرنگار حوزه کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی جودو جوانان که خود را برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا و جهان آماده می کند، برای برپایی اردوی مشترک بین المللی راهی سوچی می شوند این اردو از  از فردا  آغاز می شود و تا 10 مرداد ادامه خواهد داشت. 

بر این اساس سهيل جمالي آبادی، مهدی فتحي پور، علیرضا خجسته،  امید  تزتک، ایمان نیک اقبال و حامد رشیدی به سرپرستی احمد كاظمیعصر امروز  تهران را به مقصد استانبول ترک کرده و از آنجا راهی سوچی خواهند شد، جواد محجوب نیز همراه این کاروان راهی خواهد شد. 

تاکنون روادید محمد رشنو نژاد ، احمد قاسمی ، سبحان رسولی ، محمد صدیقی و رامین صفویه صادر نشده است، در صورت صدور روادید، این جوانان نیز دوشنبه به اردونشینان ملحق می شوند. 

لازم به ذکر است سعید ملایی و امیرقاسمی نژاد به همراه مجید زارعیان که هفته گذشته در رقابتهای بین المللی تیومن شرکت کرده بودند از آنجا راهی سوچی شده و در این اردو شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام/