همدان؛
تولید 5 هزار تن گوشت ماهی در استان همدان
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو  گفت:در استان همدان سالانه 5 هزار تن ماهی در این مزارع تولید می شود و سرانه مصرف آبزیان در استان7کیلو گرم است و هزار و 200 نفربه صورت مستقیم وغیرمستقیم در این زمینه مشغول به کارهستند.

وی با بیان اینکه  بیشترین تولید گوشت ماهی استان مربوط به شهرستان نهاوند است افزود: از مجموع ۷۴ مزرعه پرورش ماهی نهاوند ۹۰ درصد مزارع ضدعفونی شده‌اند و در صورت تأمین بچه ماهی سالم، آمادگی آزادسازی بچه ماهی را دارند.

مدیر امور شیلات وآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان  گفت : شهرستان نهاوند هر ساله به طور میانگین با تولید ۲ هزار و ۴۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی رتبه نخست استان را دارد و تأمین‌کننده ۲۵ درصد بچه ماهی کشور است ولی به علت آلوده شدن سایت‌های پرورش ماهی به ویروس VHSدر سال گذشته ۸۰ درصد افت تولید داشتیم.

دولو افزود: در حال حاضر با اجرای عملیات پاک‌سازی و ضدعفونی در مزارع پرورش ماهی با مشکل جدی مواجه نیستیم و مزارع آماده تولید مجدد ماهی هستند.

انتهای پیام/س