قزوین؛
جمع آوری معتادان کارتن خواب آبیکی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ احمدزاده افزود: مراکز ماده ۱۶ شامل کمپ‌هایی برای نگهداری معتادان کارتن خواب استفاده می‌شود و خوشبختانه کمپ آبیک ظرفیت کافی برای نگهداری از معتادان کارتن خواب آبیکی را دارد و مردم در صورت مشاهده چنین افرادی می‌توانند با سامانه ۱۲۹ ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری آبیک و یا پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را  گزارش دهند.

وی به وجود قومیت‌های مختلف در آبیک اشاره کرد و گفت: وجود قومیت‌های مختلف موجب بروز درگیری و نزاع‌های طایفه‌ای در آبیک می‌شود که باید نگاه‌های طایفه ای که به معضلی برای جامعه تبدیل می‌شود کنار گذاشته شود.

احمدزاده با تأکید بر اینکه اگر خریداران مال مسروقه وجود نداشته باشد سرقتی رخ نخواهد داد، خاطرنشان کرد: خرید هر گونه مال مسروقه جرم محسوب می‌شود و مال خرها به ۳ سال زندان بدون مرخصی و ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد و دستگاه قضا با جدیت مضاعف با مال خرها برخورد خواهد کرد.

انتهاب پیام/ز