«پا برهنه در پارک» به بهانه باورهای از یاد رفته
هادی عامل کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص روند شکل‌گیری نمایش «پا برهنه در پارک» گفت: نمایش «پا برهنه در پارک» را سال 90 در تماشانه‌ای که عمر چندانی هم نکرده بود روی صحنه بردم و در حال حاضر پس از یک ماه تمرین مستمر بدون کوچکترین تغییراتی در شیوه اجرایی نسبت به گذشته و فقط با تعویض یکی از بازیگران اصلی و فرعی این اثر نمایش را در سالن انتظامی اجرا خواهم کرد.

وی در خصوص داستان اثر و علت انتخاب آن اظهار داشت: «پا برهنه در پارک» نمایشی کمدی نوشته نیل سایمون روایتگر اولین روز از زندگی مشترک زن و مرد جوانی است که بروز اختلافاتی چالش‌هایی را بر سر راه آن‌ها قرار می‌دهد. به جهت نمایش باورها و مضامین کمرنگ شده‌ای چون امید، وفاداری و عشق این اثر را انتخاب کردم.

عامل بیان کرد: به این رو اینکه بسیاری از شوخی‌ها و صحنه‌های موجود در نمایشنامه سایمون به دور از فرهنگ ما است به طوری که مخاطب با آن ارتباط لازم را برقرار نمی‌کند و همچنین شرایط نامناسب سالن‌ها و اجراهای متعدد پشت سرهم سعی کردم ناب‌ترین و شیرین‌ترین لحظات را روی صحنه ببرم، همچنین در فرم نیز مثل متن اختصار را پیشه کردم.

گفتنی است؛ نمایش «پا برهنه در پارک» نوشته نیل سایمون به کارگردانی هادی عامل و به تهیه‌کنندگی هدایت هاشمی شهریور ماه 94 ساعت 18:30 در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه می‌رود.

ارسطو خوش‌رزم، محمدرضا ایمانیان، لبخند بدیعی، فهمیه تیام درویش و امیر اورعی در این اثر نمایشی ایفا نقش می‌کنند.

انتهای پیام/