تقی‌پور در گفت‌وگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران جوان:
کمتر از 10 درصد آرای کمیسیون ماده 100 اجرا می شود
کمتر از 10 درصد آرای کمیسیون ماده 100 اجرا می شودرضا تقی‌پور عضو شورای شهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به شیوه کاری کمیسیون ماده 100 اظهار کرد: یک نفرقاضی، یک نفر از اعضای شورای شهر و نماینده ای از وزارت کشور اعضای تشکیل‌دهنده کمیسیون ماده 100 هستند.

وی افزود: هیچ مرجع قضایی به غیر از دیوان عدالت اداری نمی‌تواند رای کمیسیون ماده 100 را لغو کند.

عضو شورای شهر ادامه داد: متاسفانه تعداد کمی از آرای کمیسیون ماده 100 به خصوص در مورد تخریب اجرا می‌شود، از این روی باید در اجرای مصوبات کمیسیون ماده 100 دقت بیشتر و برنامه ریزی بهتری انجام پذیرد.

تقی‌پور تاکید کرد: کمتر از 10 درصد آرای کمیسیون ماده 100 اجرا می شود که یکی از دلایل آن جلوگیری از ضایع شدن سرمایه‌گذاری دانسته‌اند اما اشکال اصلی که مانع تخریب آرای کمیسیون ماده 100 می‌شود این است که جلوی پیشروی تخلفات از ابتدا گرفته نمی‌شود و از این رو عوامل شهرداری، منطقه، ناحیه باید تخلف را گزارش کنند تا قابلیت اجرای آرای کمیسیون ماده 100 حاصل شود.

انتهای پیام/