ایران در آینده یکی از قدرت‌های تنیس خواهد شد
واریان فریسچیچ در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه‌های گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: در هفته‌ای که در تهران بودم با نوجوانان به فعالیت مشغول هستم.

تنیسور‌های نوجوان ایرانی از لحاظ فنی و استعداد ذاتی چیزی از اروپایی‌ها کم ندارند و فکر می‌کنم با کارکردن بر روی این بچه‌ها بتوان آینده خوبی برای تنیس ایران متصور بود.

وی ادامه داد: با تمرین بیشتر این نوجوانان می‌توانند به سطح خوبی از آمادگی برسند و این تنیسور‌ها و سطح توانای آنها من را شگفت‌زده کرد. این تنیسور‌های ایرانی دارای درک بالایی هستند.

مربی کروات درباره موفقیتش در این مدت کوتاه ابراز کرد: من چهار برنامه را در بخش فنی، جسمی، ذهنی و تاکتیکی اماده کرده‌ام و همانطور که کارشناسان می‌دانند 3هفته زمان کمی در تنیس نیست. با رفع ایرادات این نوجوانان در این 3هفته موفقیت بالایی را کسب خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: درهفته گذشته پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است و فکرمی‌کنم با کار‌های تاکتیکی بتوانیم نتیجه خوبی را در پایان این 3 هفته کسب کنیم.

فریسچیچ درباره امکانات تنیس ایران تصریح کرد: در این مجموعه‌ای که هستیم بسیار امکانات خوبی دارد و باورنکردنی است که ایران دارای این مجموعه‌های قدرتمند درتنیس باشد.

وی در پایان با تشکر از رسانه‌هاخاطرنشان کرد: از اهمیت جامعه ایران به تنیس خوشحالم و فکر می‌کنم این رشته بتواند در سال‌های آینده یک قدرت منطقه‌ای باشد.خیلی خوشحالم که ایران با شهر‌های زیبایش شبیه به کشور کرواسی است و من در اینجا احساس آرامش می‌کنم.

انتهای پیام/